Tukikirjoitus: Veli-Matti Laitinen, hallintojohtaja, Vaasan kaupunki

Tukikirjoitus: Veli-Matti Laitinen, hallintojohtaja, Vaasan kaupunki

Mielestäni Vaasa kaipaa myös poliittisella puolella selkeämpää johtajuutta ja kaukokatseisuutta sekä linjanvetäjiä, jottei sotkeennuta lillukanvarsiin ja puoluepolitikointiin. Olen seurannut Matiaksen työskentelyä Vaasan valtuustossa sekä kaupunginhallituksessa ja nähdäkseni Matiaksella olisi tällaiseen johtavaan asemaan mahdollisuuksia ja ennen kaikkea potentiaali.

Olen arvostanut Matiaksen puheenvuroja ja kannanottoja jo alusta pitäen, kun hän tuli kuntapolitiikkaan mukaan. Hänellä tuntuu olevan oikeaa näkemystä miten yhteiskuntaa tulee kehittää ja tähän antaa luonnollisesti hyvää pohjaa sekä koulutustausta että perhetausta. Varmasti myös Matiaksen nykyinen työ laajentaa käsitystä yritystoiminnasta ja opettaa huomioimaan taloudellisia realiteetteja ja sen merkitystä päätöksenteossa.

Veli-Matti Laitinen, hallintojohtaja (eläkkeellä 1.6.2017 alkaen), Vaasan kaupunginhallituksen ja -valtuuston pitkäaikainen sihteeri, Vaasan kaupunki