Annu Komulainen Matias Mäkysen kampanjapäälliköksi

Annu Komulainen Matias Mäkysen kampanjapäälliköksi

Annu Komulainen on valittu Demarinuorten puheenjohtajaehdokas Matias Mäkysen kampanjapäälliköksi. Annu toimii liittokokoukseen saakka yhteyshenkilönä kampanjaan liittyvissä asioissa.

– Kun kuulin Matiaksen ehdokkuudesta, ilahduin suuresti. Matias on äärimmäisen osaava ja hyväsydäminen demarinuori, jolla on kykyä täyttää suuremmatkin saappaat. Kun minua pyydettiin kampanjapäälliköksi, en epäröinyt hetkeäkään.

Liittohallituksessa kuluneella kaudella toiminut Komulainen on ollut pitkään mukana Demarinuorten toiminnassa erityisesti omalla paikkakunnallaan Jyväskylän demarinuorissa ja opiskelijoissa. Hän toimii myös Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksessa. Komulaiselle tärkeää on se, että järjestö on nimenomaan nuorille ja toimii paikkana, jossa jokainen voi toimia haluamallaan tavallaan.

– Haluan olla mukana tekemässä Demarinuoriin positiivista meininkiä. Meillä on ollut hyvää viestintää, onnistuneita avauksia ja porukkaa on tullut paljon lisää. Tulevalla kaudella jokaisen demarinuoren voimin otamme seuraavia harppauksia eteenpäin ja tässä puheenjohtajalla on iso rooli.

– On mahtavaa, että Annu lähtee vetämään kampanjaa. Maailmaa eikä järjestöä muuteta yksin, vaan tarvitaan erilaisia ihmisiä, useita näkökulmia ja yhteistä tekemistä. Toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu vielä ennen liittokokousta keskusteluun sekä lähtee mukaan toukokuun kokoukseen, toteaa Mäkynen.

Annuun voi olla yhteydessä kampanjaan liittyvissä asioissa:
annu.k.komulainen@student.jyu.fi, 0443080492,

Twitter, Snapchat, Instagram: @annukomulainen